Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koně v mém životě....

9. 10. 2007

Od mala mě a mou sestru vodili rodiče ke koním, měly jsme spoustu obrázků, knížek, plakátů, koníků plastových, plyšových....a pak jsem začla chodit do oddílu s mou sestrou. Bylo mi 8 let. Koně to byli velcí, žádní poníci, většina z nich se aktivně zúčastňovala parkurů, či military.

Delona, Delrio, Hazard, Corida (Korida), Rokona, Bára, Hans, Kasr el Nil, Evans, Ontário, Tosca, Tečka, Hezká, Záře, Tesla.....koně, kteří byli ve stáji ve Vintířově. Polokrevníci, plnokrevníci, čt, arabové.....hodní i zlí....

Jitka, Arabela....kobylky našeho známého. Na Jitce nás lonžoval, nebo jsme jely na krátkou vyjížďku do okolí....

Moneta a Tomka, kobylky, které byly na statku v Měcholupech a ke kterým jsme o prázdninách či víkendech dojížděly a staraly se o ně.

Péťa, poník, který patřil lidem v Úhošťanech a kterého jsme braly na dlouhé procházky a byly několikrát pěkně pokousané.....

Monty,Světák, Morgan, Lucka, Lady, Farida, Artex...koníci z Pětipsů.

A pak stáj v Úhošťanech....Jakub a k němu přibily Jiskra a její dcera Dupleta po 432 Grantast, které byly ze Slavošova. Později pak plňaska Lidara. Jiskry syn Jordán po Severíno. Dupletky hříbátka - Del Ria, Delon a Deren. A teď Lidary dcera Little Suzzane.

Okarína s Arabelou ......

V Úhošťanech byli ještě tažní koně Michal, Fuksa, Majka, Lucky,Darina, Orka, Champ(ten nejzlejší a nejzkaženější kůň).

Plňasové v Úhošťanech Motýlek a Dekolt, kterému zkrátil život tupý člověk, který mu přesekl šlachy na noze.....

Teď mám haflinga Marvina a ségra kobylky Lidaru, Little Suzzane a Dupletku. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář